ORBEA ORCA AERO M20ILTD

6,299.00

Kuvaus

VARMISTA SAATAVUUS MYYMÄLÄSTÄMME!

Kysy tarjous!

TÄYSIN UUDISTUNUT ORCA AERO

OMX HIILIKUITURUNKO

ILMANVASTUS

15W @ 40KM/H

28W @ 50KM/H

KAUAN ELÄKÖÖN ORCA AERO

Se vauhdin ja tehon tunne joka syntyy huippuunsa viritetyn aero maantiepyörän ajo-ominaisuuksista on jotain todella spesiaalia. Kukapa ei olisi fiiliksissä ilmaisista wateista? Onko edes olemassa kilpailijaa joka ei hakisi lisää vauhtia virittämällä pyöräänsä? Orca Aerosta löydät nämä tekijät – pyörä, jolla voit ajaa kovaa ja pitkään. Pyörä joka on varmasti viritetty huippuunsa ja joka tarjoaa ylivoimaista suorituskykyä. Pyörä jolla olet podiumin arvoinen.

TÄYDELLISESTI BALANSSISSA

Kun pyörää suunnitellaan niin keskittyminen vain yhteen osa-alueeseen aerodynamiikan, jäykkyyden ja keveyden suhteen tuo harvoin parasta lopputulosta. Suuret harppaukset yhdellä alueella vaikuttavat yleensä negatiivisesti kokonaisuuteen. Optimaalinen aero maantiepyörä löydetään kun kaikki osa-alueet ovat balanssissa ja on löydetty myös muut tekijät joilla kuskin tehokkuutta pyörän päällä on parannettu.

AERODYNAMIIKKA

Orca Aeron rungossa on lukematon määrä tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia ja testausta. Kaikki pienetkin seikat rungon suunnittelussa vaikuttavat ilmanvastuksen minimointiin. Tulet tuntemaan kuinka Orca Aero halkoo tuulta vaivattomasti, se maailmanluokan aeropyörän fiilis.

TEHON TUOTTO

Suurin osa runkoon kohdistuvasta väännöstä kohdistuu rungon ala-osaan. Runko joka on jäykkä juuri oikeasta kohdasta tarkoittaa tehokkaampaa voimansiirtoa takapyörälle.

GEOMETRIAN TUOMA AJOTUNTUMA

Kun rungon geometria on optimaalinen niin pyörällä on helppo ajaa. Maksimaalisen suorituskyvyn saavuttaminen ei ole kiinni vain pyörän aerodynamiikasta vaan se vaatii täydellisen tehokkaan ja kontrollissa pysyvän ajoasennon.

LAAJAT SÄÄTÖMAHDOLLISUUDET

Meidän uusin OC ajotanko/stemmi yhdistelmä on suunniteltu mahdollisimman aerodynaamiseksi ja säädettäväksi, jotta löydät sopivan ajoasennon Orca Aeroosi.

FRAME Orbea Orca Aero Carbon OMX disc, monocoque construction, HS 1,5″, BB 386, powermeter compatible, Thru Axle 12mm x 142mm rear, thread M12x2 P1, Speed release compatible, internal cable routing, EC/DC compatible.
FORK Orbea Orca Aero OMX ICR, full carbon, 1-1/8″ – 1,5″ tappered head tube compatible, Thru axle 12x100mm, thread M12x2 P1, Speed release compatible dropout.
CRANKSET Shimano Ultegra R8100 36x52t
HEADSET FSA 1-1/2″ Integrated Aluminium Cup
HANDLEBAR OC3 Aero Road Carbon, reach 80mm, drop 125mm
STEM Orbea ICR -8º
SHIFTERS Shimano ST-8170
BRAKES Shimano R8170 Hydraulic Disc
CASSETTE Shimano Ultegra R8100 11-30t 12-Speed
REAR DERAILLEUR Shimano Ultegra Di2 R8150
FRONT DERAILLEUR Shimano Ultegra Di2 R8150
CHAIN Shimano M8100
WHEELS Vision 40 SC Disc Carbon TLR CL
TYRES Vittoria Rubino Pro IV G2.0 TLR 700x25c
SEATPOST Orbea Aero OMX
SADDLE Prologo Dimension T4.0 size143 mm
HANDLEBAR PLUGS Orbea Anti-Slippery/Shock Proof
FRONT WHEEL AXLE Orbea Thru Axle 12x100mm M12x2 P1 Lite
REAR WHEEL AXLE Orbea Thru Axle 12x142mm M12x2 P1 Lite
HYDRATION Orbea Aero Bottle and Bottle cage Set
STORAGE Aero Accesory Container