FRAPPE FSC 560I NEXUS 8 STEPS E6100

3,299.00

Kuvaus

VARMISTA SAATAVUUS MYYMÄLÄSTÄMME!

Täysin varusteltu kaupunkicrossari kulkee mukavasti tarvittaessa läpi vuoden. Tehokas keskiövetoinen Shimano STePS E6100 (60Nm) moottori ja Darfon -akkuintegraatio isolla 504Wh akulla pitävät painopisteen mahdollisimman alhaalla.

Kevyesti rullaava Shimano Nexus 8 -voimansiirto sekä Shimano BR-MT200 -levyjarrut. Leveillä, pistosuojatuilla CST Scalato 50-622 -renkailla uskomaton pito, mukavuus ja mieletön rullaavuus. käyttömukava Atran velo system -tavarateline, tehokkaat valaisimet käyttöakusta, AXA Victory -lukko, säädettävä ohjainkannatin – kaikki valmiina. Frappe on loistavilla ajo – ominaisuuksilla, kunnon väännöllä ja tekniikalla varustettu jäykkäkeulainen monikäyttöpyörä

SHIMANO STEPS

Shimano Steps 6100 on erittäin kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Keveys, matala painopiste sekä kapea Q-factor mahdollistavat tehokkaan ja mukavan polkemisen. Shimano Steps vie sinut kevyesti ja luotettavasti paikkoihin, jonne et ennen ole päässyt! Darfon akut ovat uskomattoman pitkäikäisiä. Yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää latauskapasiteetin häviötä. Darfon akku on helppo ja nopea irroittaa.

Shimano Steps sähköpyörä on helppo mukauttaa omaan ajotyyliin sopivaksi. E-tube project sovelluksen kautta voit yksilöllisesti säätää ja päivittää pyöräsi. Yksilöllinen ja ainutlaatuinen ajokokemus.

FRAME MATERIAL ALLOY AL-6061

GEARS NEXUS 8 SPEED

FRONT BRAKE HYDRAULIC DISC MT200

REAR BRAKE HYDRAULIC DISC MT200

FRONT LIGHT AXA BLUELINE 30 LUX

REAR LIGHT SPANNINGA PLING!

TIRES CST SCALATO MONDANO 50-622, PUNCTURE PROTECTION

LOCK AXA

E-BIKE SYSTEM SHIMANO STEPS

SENSORS TORQUE, ROTATION AND SPEED

DRIVE UNIT STEPS DU-E6100

DISPLAY SC-E6100

BATTERY 500WH, INTEGRATED

CHARGER 1.8A